Bedrijven

Bestel bij ons de lekkerste producten. 

Maatwerk

Voor elk jaargetijde, feestdag of speciale gelegenheid hebben wij de bonbons en chocolade die erbij passen. Wilt u uw medewerker of relatie iets speciaals aanbieden van chocolade, bijvoorbeeld een mooie doos bonbons of plakkaat chocolade in een toepasselijke vorm met uw naam, logo of een persoonlijke tekst erop? Bij ons bent u aan het juiste adres. Vraag gerust eens wat we voor u kunnen betekenen! Het is voor ons een uitdaging om voor elk budget een mooi pakket of geschenk samen te stellen.

Picasso bonbons

Een succesvolle lijn van Visser Chocolade is de Picassolijn. De Picassolijn bestaat uit 10 verschillende soorten bonbons. Deze prachtige bonbon in de vorm van een halve bol heeft betoverende kleuren en bijzondere smaken. Hij is niet alleen exclusief in uitstraling, maar ook in smaaksensatie en daardoor zeer geschikt als relatiegeschenk. Foto’s van de 10 verschillende Picasso bonbons kunt u vinden bij Bonbons.

Portfolio

Heerlijk chocolade levert maatwerk voor bedrijven en particulieren. Een impressie van geleverde chocoladegeschenken.

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn, neem gerust contact op. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in de Folkingestraat 35 te Groningen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 050 – 8508611 of 06 – 51494443 of per email info@heerlijkchocolade.nl.