Bedrijven

Maatwerk

Voor elk jaargetijde, feestdag of speciale gelegenheid hebben wij de bonbons en chocolade die er bij passen. Wilt u uw medewerker of relatie iets speciaals aanbieden van chocolade, bijvoorbeeld een bonbon of plak chocolade in een toepasselijke vorm met uw naam, logo of een persoonlijke tekst erop? Bij ons bent u aan het juiste adres. Vraag gerust eens wat we voor u kunnen betekenen! Het is voor ons een uitdaging om voor elk budget een mooi pakket of geschenk samen te stellen.

maatwerk1 maatwerk2 maatwerk3

 

Picasso bonbons

Een succesvolle lijn van Visser Chocolade is de Picassolijn. De Picassolijn bestaat uit 10 verschillende soorten bonbons. Deze prachtige bonbon in de vorm van een halve bol heeft betoverende kleuren en bijzondere smaken. Hij is niet alleen exclusief in uitstraling, maar ook in smaaksensatie en daardoor zeer geschikt als relatiegeschenk. Foto’s van de 10 verschillende Picasso bonbons kunt u vinden bij bonbons.

 

 

 

 

 

 

Horecabonbons

Speciaal voor de horeca hebben wij een horecadoos met 70 bonbons in 7 verschillende smaken in ons assortiment opgenomen. Ook deze bonbons zijn gemaakt op basis van fairtrade chocolade. Uiteraard kunnen de reguliere bonbons ook voor de horeca worden aangeschaft.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn, neem gerust contact op. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in de Folkingestraat 35 te Groningen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 050 – 8508611 of 06 – 51494443 of per email info@heerlijkchocolade.nl.