Bonbons

Het is nog lastig kiezen uit de vele heerlijke en mooie bonbons. Ze zijn gemaakt van kwaliteitschocolade en voor de vullingen worden alleen de allerbeste ingrediënten gebruikt.

Wij hebben ook suikervrije bonbons in de winkel!

 

Voor ingrediënten en allergenen klik op “bekijk meer”.

Regular bonbons

De belangrijkste eigenschappen van kwaliteitsbonbons zijn het smeltgedrag in de mond in combinatie met de verschillende smaken. Klassieke ingrediënten, maar zeker ook die van de nieuwste trends. Na het zorgvuldig selecteren van deze ingrediënten worden heerlijke vullingen bereid met behulp van de allernieuwste technieken waardoor alle bonbonsoorten hun eigen karakter krijgen. Het resultaat is “een feestje in de mond”.

Ons assortiment bestaat uit bijna 50 verschillende soorten bonbons.

Wij hebben ook suikervrije en vegan bonbons.

Tanzania balls

De Tanzanialijn bestaat uit 10 verschillende soorten bonbons. Deze grote truffelbollen bevatten spannende ingrediënten uit Tanzania. De namen van de 10 bollen volgen de reis van de cacaoboon.

Picasso bonbons

De Picassolijn bestaat uit 10 verschillende soorten bonbons. Deze prachtige bonbons in de vorm van een halve bol hebben betoverende kleuren en bijzondere smaken. Ze zijn niet alleen exclusief in uitstraling, maar ook in smaaksensatie. Daardoor zeer geschikt als relatiegeschenk, maar natuurlijk ook om jezelf mee te verwennen.