Bonbons

Wij hebben drie soorten bonbons: de reguliere bonbons, de Picasso bonbons en de Tanzania Balls. Hieronder ziet u ons assortiment. Let op, wij hebben ook suikervrije bonbons in de winkel!

Reguliere bonbons

Honing Cranberry
Amandel Praline
Amaretto
Appelstroop Calvados
Banaan
Bitterkoekje
Blauwe bes
Bosaardbei Peper
Butterscotch
Cacaokern
Cappuccino
Pure Karamel Schuitje
Karamel Zeezout
Cassata
Cointreaublokje
Earl-Grey Thee
Espresso Kardamon
Framboosbalkje
Grand Marnier
Honing
Kaneel
Keie Karamel
Koekjeskrokant
Kokos
Limburgse Koffie
Lime Peper
Praline
Marsepein Puur
Mintbol
Mokka Kubus
Mokka
Notenlikeur
Orangebol
Passie
Rijstcrispy
Pistache
Salty Peanutbutter
Santos Koffie
Tanzania 75%
Tiramisu
Tonkaboon
Vanille
Marsepein Melk
Advocaat
Aardbei Framboos

Picasso Bonbons

Flowers
Liquor 43
Apple crumble
Thai chilli
Espresso bailey’s
Jack Daniel’s
Anijs vijgen
Superfood yoghurt goji bes
Yoghurt, basilicum, mango
Maple sirup rozemarijn

Tanzania Balls

Deze lijn bestaat uit tien grote truffelbollen, met ingrediënten uit Tanzania. De namen van de tien bollen volgen de reis van de cacaoboon.

 

Iringa – Gebrande sesam verhult een kern van mango en sesam
Dar es Salaam – Onder de bruine suiker zit een kern van banaan, bruine suiker en nootmuskaat
Mikumi – Een bol met cashewnoot wordt omhuld door een cashew crunch
Kyela – Cacaokernen om de bol completeren de vulling van 75% cacao en kaneel
Morogoro – Het uiterlijk laat het innerlijk zien: gepofte rijst
Matema – Macha (groene) thee met een poedersuikertwist
Kilimanjaro – Een exotische vulling van kokosnoot, rambutan en rode peper verhuld in framboospoeder
Mbeya – Voor de koffieliefhebber: koffie wordt subtiel gemengd met kruidnagel
Ruaha – Laat je verrassen: onder de gele suiker zit een kern van passievrucht en karamel
Zanzibar – Waan(zinnig) je in de tropen; de limoen-gember-banaanvulling omhuld door gebrande kokos