Soorten bonbons

Ons assortiment bonbons bestaan uit 4 verschillende soorten:

GLACEERBONBON:  

Als basis wordt een ganachevulling (mengsel van room, roomboter, blanke stroop, chocolade en smaakstof) gebruikt. Na het uitharden wordt het geheel in vormpjes gesneden en overtrokken met getepereerde chocolade.

VORMBONBON:  

Getempereerde chocolade wordt in een vorm gegoten. De overtollige chocolade loopt eruit en er blijft een dun laagje achter in de vorm. Nadat deze gestold is wordt er een vloeibare vormvulling (mengsel van room, blanke stroop, chocolade en smaakstof) in de vorm gespoten en dichtgemaakt met een dun laagje chocolade.

SPUITBONBON:  

Met behulp van een vorm worden chocoladecupjes gemaakt. De cupjes worden uit de vorm gehaald en gevuld met een vulling van caramel, hazelnoot- of amandelpraline waarna ze decoratief worden afgespoten.

SNIJBONBON:  

De vulling wordt gemaakt van praline (mengsel van hazelnoten en/of amandelen, suiker en chocolade) gemengd met gepofte rijst en krokante hazelnootstukjes. Deze vulling moet kort uitharden, waarna ze in de gewenste modellen wordt gesneden.

VULLING/SMAKEN:  

De allerbeste vul- en smaakstoffen, zoals vanille uit Tahiti en de Zuid-Amerikaanse Tonkaboon, likeuren en esprits van de beste likeurstokerijen worden in onze producten verwerkt.